Blog: Achter de bokse

De vakantie zit erop en dat betekent werk aan de winkel!

Belevenis
Ervaringen

Zit ik al mijn klanten achter de broek aan om input te leveren voor social media, plaats ik zelf al een tijdje niets op mijn eigen site. Foei toch Skabbink!

Maar het waren dan ook woelige en vooral drukke weken. De website van Cyko Hydrauliek is up and running met een mooi ontwerp van niemand minder dan Berthil Schabbink. Uiteraard verzorgde pa de teksten met onder meer een mooi verhaal over de Oekraïnse Cyko-aanwinst Dmytro!

Kansen, hout en Open Bedrijvendag

Het Loopbaanstation zorgt ervoor dat mensen nieuwe kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Ik tekende het bijzondere verhaal van Kick Ditzel op.

Houthandel RTT werkt aan een spiksplinternieuwe site en de Teksterij redigeert de teksten bij al die palen, planken, platen en wat al niet meer.

Voor diverse bedrijven de Open Bedrijvendag Goor onder de aandacht gebracht op websites en social media.

Het nieuwe seizoen bij Wijkvoorziening 't Doesgoor is begonnen en speciale aandacht was er voor tai chi en de schilderclub.

Treffend

Op de site van servicestation Hoek verschenen twee treffende verhalen. Eéntje over de supersnelle recharge laadpaal en ééntje over de milieuvriendelijke biodiesel (met dank aan Yalp!).

Makelaardij Van Maarschalkerwaart in Amsterdam was blij met de teksten voor de nieuwe website die binnenkort online komt door Clickstrategie.

En er wandelden dames in prachtige lingerie door het zonovergoten Goorse centrum tijdens de goedbezochte najaarsmodeshow waarvoor de Teksterij de publiciteit verzorgde.

En als u zich afvraagt na het lezen van dit alles of die Schabbink dan overal verstand van heeft? Dat is inderdaad zo en anders doe ik wel alsof. Ik moet mezelf alleen iets meer 'achter de bokse zitt'n'.

Belevenissen tags: