Hutspot, Amsterdam en vooral heel veel tekstwerk

Wat schafte de pot afgelopen weken bij de Teksterij?

Belevenis
Ervaringen

Nou, het was een hele smakelijke en fijne hutspot met tal van verschillende lokale en regionale ingrediënten. Met tussendoor ook nog eens een korte vakantie. 'Woar buj wes dan?" Zeg ik niet. "Goa dan an't wark!"

Ok, hêênig an. De nieuwe site van IT-bedrijf Betagraphics uit Hengelo staat online. Deze computergeleerden uit Hengelo zijn gespecialiseerd in ingewikkelde dingen met documentbeheer. Prachtige site geworden, ontworpen door Leucq. Met veel teksten van mijn hand en beeldwerk van niemand minder dan Barbara Trienen.

Folders, (web)artikelen en social media

Vijftig jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf, dat is Paul Overbeek bij Aqua+! Leverde een mooi verhaal op. Hier terug te lezen.

Voor Morssink Bouwmaterialen schreef ik twee folders vol, gericht aan aannemers en consumenten met als onderwerp het prefabbouwsysteem ConstruQ. Mooie klus!

Nog meer folderwerk: voor Wijkvoorziening 't Doesgoor met een e-bike infodag en een Beleefdag (ontworpen door Makekek).

Leuke artikeltjes geleverd voor Albert Heijn Goor en Kringloop Outlet Hof van Twente die verschenen in lokale media.

Ook op social media en diverse websites deed de Teksterij van zich spreken. Onder meer in opdracht van Young Cuttingtools, garage Bart Wiegerinck, ingenieursburo DTAB, het Loopbaanstation en BIZ Goor.

Amsterdam

"Mooi Skabbink, moar aj wat wilt, muj noar Amsterdam." Wat moet dat moet en dus zijn we nu bezig met een opdracht voor Van Maarschalkerwaart Makelaars, inderdaad uit Amsterdam. Teksten voor een nieuw te ontwikkelen website.

Ook heel leuk: de Teksterij gaat de nieuwe website ontwerpen en vullen voor Cyko (Goor)  en dat gaat dan weer over vaklieden die spannende dingen doen met hydrauliek.

"Heb ie dan warkelijk overal verstand van?" Ja. En anders doe ik wel alsof.

Belevenissen tags:

Meer Bert belevenissen