Opfrisbeurt

De week die was en voor Teksterij-begrippen vrij rustig verliep. Dat gaf ruimte om een paar websites goed na te lopen op verouderde info.

Belevenis
Ervaringen

Ook mijn eigen site was aan een tekstuele opfrisbeurt toe. Herkent u dit? Nou, u weet de weg.

Koningsdag

Koningsdag komt eraan en deze week plofte in heel Goor een leuk boekje in de bus. Gemaakt voor de Oranjevereniging Goor, die ook nog eens 100 jaar bestaat. Proficiat! Dat boekje is ook te downloaden op de gloednieuwe website. Ook van onze hand, by the way. Lees hier meer over dit project.

Elektrische laadpaal

Uiterst succesvol was de p.r. rond de nieuwe elektrische laadpaal van Servicestation Hoekmet goed gelezen berichten op social media en Goorsnieuws.nl. (www.servicestationhoek.nl)

MobiRein

MobiRein Truckwash schakelde de hulp van de Teksterij in om nieuws rond een koerswijziging in de bedrijfsvoering en verhuizing naar buiten te brengen. Mooi en helder persbericht naar vak- en lokale media de deur uitgedaan met daarnaast een brief naar relaties en klanten.

Nieuw telefoonnummer

We sluiten af met een huishoudelijke mededeling. Als u het nr 085-083085 in uw scherm ziet, dan is is dat geen belcrimineel uit Oezbekistan, maar mijn super-de-luxe hypermoderne telefooncentrale 😀. Dus even toevoegen aan mijn contact voor wie het aangaat. Daar gaan we weer: heeft die Schabbink dan overal verstand van? Ja. En anders doen we wel alsof.

Belevenissen tags: