Werkdag van een inktkoelie

Zomaar een dag uit het leven van een inktkoelie, al is tikgeit anno 2023 een betere benaming.

Belevenis
Ervaringen

Ring, ring. Young cuttingtools B.V. aan de lijn: "Kun je een stukje maken en een filmpje bewerken voor de socials over een freeslijn van YG-1?" Tuulk. Zie hier.

Pling zegt de computer. Mailtje van Goor Collectief. "Kun je een verhaaltje maken over ons nieuwe lid Hogeweg Goor B.V. voor de site en socials?" Tuulk. Hier te lezen.

Soep

Voor de traditionele kop soep nog een stukje getikt voor de website en FB-pagina van Holshof Installatie omdat op 1 april cv-ketels alleen nog maar onderhouden mogen worden door gecertificeerde monteurs.

Het is 13.00 uur. Op naar Aqua+ Sprinklersystemen B.V. voor een interview met een personeelslid dat na meer dan veertig jaar trouwe dienst afscheid neemt. Verschijnt binnenkort op de mediakanalen van Aqua+.

Naar museum

De klok slaat vier keer. Afspraak in het Goors Historisch Museum voor de opening van een Oranje-expositie, het startsein van het jubileumfeest van de 100-jarige Oranjevereniging Goor. En daarvoor hebben we dan weer een mooie website opgeleverd en een boekje gemaakt. Elders op deze site meer daarover.

Kortom, heeft die Schabbink dan overal verstand van? Ja. En anders doe ik wel alsof.

Belevenissen tags:

Meer Bert belevenissen