De Spin

Het lijkt op een kermistritje in de good-old spin, dat gesappel voor de Teksterij. We gaan van links naar onder naar voren en van boven naar rechts naar achter. "Niet meer zwaaien, we gaan tempo draaien!"

Belevenis
Ervaringen

Voor de BIZ-ondernemers in Goor een leuke moederdagtaartenactie publicitair ondersteund en dat gebeurt in een iets andere vorm weer voor Vaderdag.

SalesPrikkels van Ruben van den Berg is bezig met een hartstikke leuk project waarbij ik tekstueel ondersteun: de wei in met SalesPrikkels.

Voor Wijkvoorziening 't Doesgoor produceerden we enkele folders van activiteiten en een mooie advertentie in het Hofweekblad om sv Hector te feliciteren met het 100-jarig jubileum.

De website van Young cuttingtools is nog SEO-bestendiger na een grondige tekstuele behandeling.

De Haupa-webshop die Ingenieursburo DTAB al een tijdje heeft (gebouwd door Leucq en gevuld door de Teksterij) is opgefrist en daaraan koppelen we een fijne actie voor Vaderdag. Hou Goorsnieuws en het Hofweekblad in de gaten!

Vijftig jaar in dienst bij dezelfde werkgever! Dit unieke gegeven mocht ik deze week optekenen bij Aqua+. Dat verhaal volgt later.

Kortom, heeft die Schabbink dan overal verstand van? Ja. En anders doen we wel alsof.

Belevenissen tags: