Klus geklaard

Altijd al uw eigen (web)redacteur willen hebben? Dat kan!

Het is een veel voorkomend probleem, vooral in het midden- en kleinbedrijf. Een prachtige website in gebruik genomen en diverse accounts aangemaakt op social media, maar dan......

In de beginfase wordt er nog wel actief content toegevoegd, maar al snel komt de klad erin. Pff, weer een stukje voor Facebook? Een keer in de week wordt eens per maand en op een gegeven moment is al uw digitale content compleet verouderd en nog vervelender: niet meer relevant. Herkent u dit? Dan heeft Teksterij Schabbink voor u de oplossing.

Webabonnement

Wij verzorgen graag de redactie van uw website of social media met een (web)abonnement. Met Teksterij Schabbink bent u verzekerd van een regelmatige stroom van gedegen content. Dat betekent betere info voor uw digitale bezoekers en betere vindbaarheid in zoekmachines (SEO)!

Dit webabonnement wordt helemaal naar uw wensen ingericht. Wilt u één keer per maand een artikel, of wekelijks? Alles is mogelijk. Teksterij Schabbink haalt zelf de informatie bij u op en verwerkt dat in artikelen en berichten op social media. Zo zijn uw digitale uitingen altijd up-to-date met content die precies past bij uw bedrijf of instelling.

Download boekje (PDF)

Meer tekstwerk