Klus geklaard

'Goor vol energie' van start met hulp van de Teksterij

Goor Collectief omarmde een innovatief energieproject voor bedrijven. Nu was het nog zaak om voldoende interesse op te wekken. Mede door inzet van de Teksterij slaagde die missie glansrijk en kwam er zelfs landelijke media-aandacht!

Onder de noemer 'Goor vol energie' wil Goor Collectief in samenwerking met de gemeente Hof van Twente en de Provincie Overijssel komen tot een betere verdeling van de stroomcapaciteit. In veel gemeenten kunnen nieuwe bedrijven al geen aansluiting meer krijgen door het overvolle net. De Teksterij werd ingeschakeld om de noodzaak van het slagen van dit initiatief te benadrukken. Er volgden vier artikelen waarin direct betrokkenen aan het woord kwamen om de ernst van de situatie nog eens uit te leggen.

De artikelen werden via de website en socials van Goor Collectief verspreid en dat heeft er mede toe geleid dat er ruim voldoende aanmeldingen kwamen om van start te gaan met 'Goor vol energie'. Missie geslaagd dus. Klik op onderstaande links om de artikelen van Teksterij Schabbink te lezen:
Gemeente Hof van Twente
ADS Groep.
Servicestation Hoek,
Goor Collectief
De serie artikelen werd ook opgepikt door lokale en regionale media (Tubantia/RTV Oost) en zelfs de NOS-website besteedde er aandacht aan

Download boekje (PDF)