Klus geklaard

"Dankzij Teksterij Schabbink zijn we veel zichtbaarder geworden"

Het Loopbaanstation in Almelo wendde zich tot Teksterij Schabbink om de bestaande website en social media nieuw leven in te blazen. "We hebben in een paar maanden een enorme stap gemaakt."

Het Loopbaanstation biedt de helpende hand als iemand vastloopt in zijn baan. Of een andere uitdaging zoekt. Maar dat goed tot uiting brengen, bleef een ondergeschoven kindje. Daarom zocht directeur Frans Schuitemaker contact met Teksterij Schabbink. ''We kwamen daar, naast onze reguliere werkzaamheden, gewoon niet aan toe. Dankzij de inzet van Teksterij Schabbink zijn we veel zichtbaarder geworden. Er verschijnen goede en relevante artikelen op de website en mede daardoor is een enorme stap gezet op social media. En dat wordt ook goed bewaakt door wekelijks contact. We krijgen nu zelfs concrete aanvragen nadat iets gepubliceerd is."

Bert Schabbink: ''Het is mooi om te zien hoe de wisselwerking is. De coaches schrijven nu zelf blogs en komen met ideeën voor portretjes van mensen die ze begeleiden. Dat werk ik dan uit. Het is echt geen hogere wiskunde, maar wel een zaak van goede en regelmatige communicatie. Als de wil er aan beide kanten is, komen de ideeën vanzelf."

Frans Schuitemaker, directeur Het Loopbaanstation

"We zijn veel zichtbaarder geworden, dat is 100% te danken aan Teksterij Schabbink"
Download boekje (PDF)